Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Міськрайонний центр зайнятості Створено: Субота, 23 червня 2018 Останнє оновлення: Субота, 23 червня 2018 Опубліковано: Субота, 23 червня 2018 Автор: Фахівець Подільського МРЦЗ Устичук Л.А.

1514906923 trudovayaarhivЧИ ОБОВ’ЯЗКОВО ВНОСИТИ ВІДОМОСТІ ПРО ПЕРЕБУВАННЯ НА ОБЛІКУ В СЛУЖБІ ЗАЙНЯТОСТІ ДО ТРУДОВОЇ КНИЖКИ?

Відповідно до п.5 розділу VI Порядку надання допомоги по безробіттю, у тому числі одноразової її виплати для організації безробітним підприємницької діяльності у трудовій книжці за бажанням особи посадова особа центру зайнятості (філії) робить запис про початок, поновлення, скорочення та припинення виплати допомоги по безробіттю у порядку, передбаченому в підпункті "е" пункту 2.19 глави 2 Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженої наказом Міністерства праці України, Міністерства юстиції України, Міністерства соціального захисту України від 29 липня 1993 року N 58, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 17 серпня 1993 року за N 110. У разі припинення виплати допомоги по безробіттю усі записи, внесені до трудової книжки особи, засвідчуються особистим підписом посадової особи та печаткою центру зайнятості (філії).
Таким чином, записи до трудової книжки здійснюються за бажанням безробітного.

 

Виконавець:

фахівець Подільського МРЦЗ

Устичук Л.А.

Т. 2-02-65

Перегляди: 736