Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Міськрайонний центр зайнятості Створено: Понеділок, 23 липня 2018 Останнє оновлення: Понеділок, 23 липня 2018 Опубліковано: Понеділок, 23 липня 2018 Автор: Начальник відділу МРЦЗ Журавльова В.М.

DSCN2289Липневий прес-тур Подільського міськрайонного центру зайнятості

на ВП «Подільська дистанція колії»

23 липня поточного року з метою ознайомлення населення через засоби масової інформації із сучасним підприємством, результатами співпраці служби зайнятості і соціально-відповідальних роботодавців відбувся прес-тур організований Подільським МРЦЗ для кореспондентів газети "Котовські вісті" та телекомпанії "Подільське ефірне телебачення" на підприємство ВП «Подільська дистанція колії». Представників преси и центру зайнятості радо зустрів керівник підприємства Іванюк Павло Васильович, його заступник з кадрів Горбатюк Юлія Василівна, головний механік Фокша Євген Анатолійович. Перед початком екскурсії по підприємству Павло Васильович розповів учасникам прес-туру про історію виникнення підприємства. Дистанція колії розпочала свій розвиток з будівництва в 1863 році залізничної колії Одеса - Балта. В 1867 році на станції Бірзула була організована дистанція колії та споруд. За період існування дистанції колії мінялась назва підприємства та межі обслуговування, але незмінною залишилась основна мета діяльності підприємства - забезпечення безпечного пропуску та безперервного руху поїздів: організація утримання у постійно справному стані всіх елементів залізничної колії (земляного полотна, верхньої будови колії, інженерних споруд та колійних пристроїв). Межі обслуговування Подільської дистанції колії розташовані від ст. Мардарівка-до ст. Орлик Миколаївської обл., протяжністю 337,5 км.

Юлія Василівна Горбатюк розповіла про роботу з кадрами на підприємстві .

На сьогодні в дистанції колії працює 450 працівників - це інженерно - технічні працівники, механіки, чергові по переїзду, електрики, токаря, слюсарі, але основною професією є монтер колії. Середня заробітна плата монтера 2-го розряду становить 7,400 грн. Протягом останніх років центр зайнятості активно співпрацює з підприємством у вирішенні кадрових потреб. Так з початку цього року до Подільського МРЦЗ було подано 26 заявок на вакансії монтера колії, слюсара-ремонтника, електрика, бригадира, чергового по переїзду тощо і всі вони були укомплектовані. Професію «монтера колії» можливо отримати безпосередньо на підприємстві закінчив короткострокові курси. Є робота, є можливість професійного росту – потрібно тільки бажання працювати!

Головний механік Євген Анатолійович Фокша на екскурсії ознайомив учасників прес-туру з цехами підприємства. Всі побачили гідравлічний цех, токарний, ковальський, інструментальний цех тощо.   Євген Фокша наголосив, що бажання працювати на результат, цікаві інженерні погляди та вміння знаходити нестандартні технічні рішення дозволяють працівникам дистанції виконувати складні задачі.                        

    

Підприємство завжди приймає активну участь у заходах, які проводе центр зайнятості.

За результатами проведеного прес-туру пройшло обговорення спільної роботи в подальшому Подільського МРЦЗ та ВП ««Подільська дистанція колії» з метою укомплектування кадрами підприємства. Завдяки налагодженій співпраці служби зайнятості з роботодавцями стало можливим оперативно та ефективно задовольняти потреби підприємств, а результатом такої співпраці є працевлаштування безробітних та забезпечення роботодавців працівниками, які відповідають їх вимогам. 

Якщо ви хочете працювати в одній із найбільш соціально-орієнтованих галузей у державі, то ласкаво просимо на залізничний транспорт України. «Дистанція колії» запрошує активних, ініціативних, цілеспрямованих фахівців до співпраці. На вас очікує широкий вибір професій, а саме: слюсар-електрик, коваль ручного кування, монтер колії, оператор дефектоскопного візка, бригадир колії тощо. Підприємство відкрито для нових людей. Щороку «Дистанція колії » приймає на роботу випускників вишів та професійних навчальних закладів, дбає про своїх пенсіонерів і ветеранів.

Виконавець:

Начальник відділу МРЦЗ Журавльова В.М.

DSCN2290

DSCN2293

DSCN2295

DSCN2297

DSCN2298

DSCN2300

Перегляди: 767