Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Міськрайонний центр зайнятості Створено: Середа, 24 жовтня 2018 Останнє оновлення: Середа, 24 жовтня 2018 Опубліковано: Середа, 24 жовтня 2018 Автор: Фахівець Подлільського МРЦЗ Мамулат Н.

З метою проведення агітаційних заходів з підтримки молоді на етапі професійного самовизначення особистості 23 жовтня 2018 року фахівці з профорієнтації Подільського МРЦЗ запросили представників Одеського державного університету внутрішніх справ  презентувати свій навчальний заклад та професію поліцейського на дні відкритих дверей для школярів  міста Подільська та району. В ЗОШ №9  учням міста та району курсанти продемонстрували  відеопрезентацію університету. Діти  з зацікавленістю подивились показові виступи курсантів та підготовлені ними  концертні номери. Учні отримали вичерпні відповіді на свої запитання стосовно вступу та навчання в університеті. Наприкінці зустрічі – фото на згадку.

Виконавець:

Фахівець Подлільського МРЦЗ

Мамулат Н.

856 n

44717996 n

Перегляди: 569