Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Міськрайонний центр зайнятості Створено: Середа, 28 листопада 2018 Останнє оновлення: Середа, 28 листопада 2018 Опубліковано: Середа, 28 листопада 2018 Автор: Начальник відділу Подільського МРЦЗ Гузенко О.С

27 листопада 2018р. у Подільському міськрайонному центрі зайнятості відбулося засідання «Круглого столу» присвяченого Міжнародному дню людей з інвалідністю.

У зустрічі прийняли участь представники Департамента соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради, Подільської райдержадміністрації, Центральної районної лікарні, громадської організації інвалідів та роботодавці міста та району.

Відкриваючі зустріч, директор Подільського МРЦЗ Олег Михайлович Кунаренко ознайомив присутніх з ситуацією на ринку праці, соціальними послугами, які надає служба зайнятості як населенню, так і роботодавцям, акцентував увагу на наданні послуг особам з інвалідністю. В ході засідання обговорилися питання працевлаштування інвалідів, створення для них робочих місць, залучення людей з інвалідністю до започаткуванню власної справи та участі у громадських роботах тимчасового характеру.

Круглий стіл пройшов в атмосфері конструктивного діалогу, підсумком роботи якого стало подальше вдосконалення партнерських відносин між владою, центром зайнятості та роботодавцями.

#соціальні_послуги#служба_зайнятості#Міжнародний_день_людей_з_інвалідністю

Виконавець:

Начальник відділу

Подільського МРЦЗ

Гузенко О.С.

Т. 2-02-63

IMG 20181127 140042

IMG 20181127 141249

Перегляди: 503