Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Звіти депутатів Створено: П'ятниця, 24 січня 2020 Останнє оновлення: П'ятниця, 24 січня 2020 Опубліковано: П'ятниця, 24 січня 2020 Автор: Голова комісії постійної комісії з питань законності та правопорядку Бубнов О.В.

Звіт

про роботу  постійної комісії з питань  законності та правопорядку Подільської міської ради VІІ скликання за 2019 рік.

 

Постійна депутатська комісія Подільської міської ради з питань  законності та правопорядку  створена рішенням Подільської  міської ради від 18.11.2015 №2-VIІ  зі змінами персонального  складу (рішення від 09.06.2016  № 121-VІІ),  працює у межах повноважень , визначених законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад» та відповідно до Регламенту міської ради і Положення про постійні комісії міської ради VIІ скликання, затвердженого рішенням Подільської міської ради від 18.11.2015 №3-VIІ.   

      До ії складу входять депутати: Бубнов О.В.- голова комісії                                                                                                                                               Гордус В.О.-член  комісії,Іванюк С.В.- заступник голови комісії,                                                            Митко М.Н.

Протягом звітного періоду проводились засідання постійної комісії, під час яких розглядалися питання як поточні так і профільні.  Комісія брала активну участь у 12 спільних засіданнях постійних комісій при розгляді та підготовці питань, які виносилися на сесію міської ради.

Постійна комісія попередньо розглядала внесені на розгляд ради проекти у тому числи:

 -Про внесення змін до міської Програми профілактики та протидії злочинності      в місті Подільськ, Одеської області «Безпечне місто» на 2018-2020 роки.

-Проект рішення міської ради « Про укладання договору про надання правової допомоги»

-Інформація про здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Подільської міської ради у 2018 році.

- Інформація щодо діяльності  Котовської місцевої прокуратури Одеської області  у 2018 році

-Інформація щодо діяльності  Котовської місцевої прокуратури Одеської області у 1 півріччі 2019 року   та інші...

Члени комісії брали активну участь у роботі сесій міської ради.

  Голова комісії постійної комісії                                                                                                з питань  законності та правопорядку                              Бубнов О.В.          

Перегляди: 476