Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Категорія: Звіти депутатів Створено: П'ятниця, 24 січня 2020 Останнє оновлення: П'ятниця, 24 січня 2020 Опубліковано: П'ятниця, 24 січня 2020 Автор: Голова постійної комісії з питань економіки, підприємництва , транспорту, зв“язку та торгівлі Подільської міської ради Плахотний О.А.

Звіт

постійної комісії з питань економіки, підприємництва , транспорту, зв“язку та торгівлі  Подільської міської ради  VIІ скликання за 2019 рік.

Відповідно до Положення про постійні комісії Подільської міської ради VIІ скликання постійна комісія з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв“язку та торгівлі в своїй роботі  керується Регламентом роботи Подільської міської ради, Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад» та іншими нормативними документами. Дана комісія створена рішенням Подільської  міської ради від 18.11.2015 №2-VIІ  зі змінами персонального  складу (рішення від 09.06.2016  № 121-VІІ) .

До складу постійної комісії ввійшли депутати: Плахотний О.А.( голова комісії), Власюк Н.М., Колесник В. Г., Топало А. М., Янчевський О.І. Перлей В.С.

Основною організаційною формою діяльності постійної комісії є її засідання,а отже з моменту створення комісії нею проведено 22 засідання, на яких розглянуто  чимало актуальних питаннь . За результатами розгляду питань було направлено за належністю

48 витягів з протоколів засідань комісії з її висновками та рекомендаціями.

Виконання рекомендацій комісії постійно відслідковується і перебуває на контролі.             Оскільки основним завданням постійної комісії є попередній розгляд проектів рішень, що виносяться на розгляд міської ради,усі питання, що виносилися на розгляд міської ради обов’язково обговорювалися на засіданнях комісії.Постійна комісія попередньо розглядала внесені на розгляд ради проекти місцевого бюджету, програми економічного і соціального розвитку міста, звіти про їх виконання, розробляла відповідні висновки і рекомендації.

Протягом звітного періоду назасіданнях постійної комісії  розглядалися питання як поточні так і профільні.  Комісія брала активну участь у 14 спільних засіданнях постійних комісій при розгляді та підготовці питань, які виносилися на сесію міської ради.

Члени постійної комісії приймали активну участь у розробці та формуванні бюджету міста на 2019 рік, вносили свої зауваження та пропозиції.

Проводили  попередній розгляд та підготовку пропозицій щодо проектів перспективних програм соціально-економічного та культурного розвитку міста, цільових програм, звітів про їх  виконання та їх фінансове забезпечення;

Також на засіданнях постійної комісії розглядалися питання  стосовно виділення коштів з міського бюджету на ті чи інші потреби,  щодо сприяння інвестиційної діяльності в місті.

Члени комісії приділяли особливу увагу питанням  розвитку підприємництва в  місті Подільськ та покращення умов роботи приватних підприємців, розвитку ринків. Приймали участь у розробці Концепції створення Індустріального парку «Подільськ».

Всі депутати постійної комісії мають значний досвід роботи, завжди ретельно

вивчають всі питання, що пропонуються до розгляду на засідання постійної комісії, часто висловлюють суттєві зауваження та вносять пропозиції.

Кворум на засіданнях постійної комісії був забезпечений завжди, а тому відміни або переносів  засідань не зафіксовано .                                                                                               Відсутність депутатів на засіданнях постійних комісій була зумовлена поважними причинами, про що депутати повідомляли заздалегідь.

В роботі комісії приймали участь секретар міської ради, голови постійних депутатських комісій, заступники міського голови, начальники управлінь та відділів міської ради.

Як вимагає Закон України «Про доступ до публічної інформації» та Регламент Подільської міської ради, за звітний період усі засідання комісії з питань економіки, підприємництва , транспорту, зв“язку та торгівлі  Подільської міської ради проводилися відкрито та гласно.                                                                                                                                Хочу висловити слова подяки всім членам комісії за сумлінне виконання своїх обов’язків.

Голова постійної комісії з питань економіки,                                  

підприємництва , транспорту, зв“язку та торгівлі

Подільської міської ради.                                                                          Плахотний О.А. 

Перегляди: 530