Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

  До уваги одержувачів субсидій! Не хвилюйтеся що у квитанціях на оплату за житлово-комунальні послуги за лютий місяць Ви не побачите субсидію. Ви самостійно маєте розрахуватися за лютий 2019 року за всі комунальні послуги. А субсидію Вам видадуть грошима у березні місяці. Гроші, які залишаться після оплати комуналки, можете використати на власні потреби.

   Пенсіонери – одержувачі субсидії отримають субсидію за лютий 2019 року у березні разом з пенсією (на той же рахунок банку або відділення пошти, у той же день).

     Усі інші одержувачі субсидії (які не є пенсіонерами) зможуть отримати субсидію з 12 березня у найближчому відділенні Ощадбанку за пред’явленням паспорту та ідентифікаційного коду.

     Оплата комунальних платежів після 20 березня не впливатиме на субсидію наступного місяця. Однак, якщо станом на 1 травня 2019 року, у домогосподарства буде прострочена понад місяць заборгованість за послуги понад 340 гривень, субсидію на новий період 2019-2020 років не призначатимуть.

     Нагадаємо, що у травні 2019 року відбудеться процес перепризначення субсидій на новий рік. Тому усім отримувачам субсидій потрібно обов’язково подати Заяву і Декларацію про доходи до органу соціального захисту населення.

     Додаткову інформацію щодо виплати субсидії пропонуємо отримати безпосередньо відвідавши Приймальню Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров‘я Подільської міської ради за адресою: м.Подільськ, вул.Соборна 229, поверх 1, кабінет №3.

                                                                                    

   Директор Департаменту                       Н.В. Кушнір

Монетиз субс