Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

12327.05.2019 року о 10:00 годині в приміщені прокуратури (актовий зал) відбувся семінар для суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю на території ринків м. Подільськ.

На семінарі представники Подільського об’єднаного управління пенсійного фонду України Одеської області, Подільського міськрайонного центру зайнятості, Головного управління Держпраці в Одеській області, Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради та Подільського управління ГУ ДФС в Одеській області надавали роз’яснення з питань трудового, податкового та пенсійного законодавства, а також законодавства про зайнятість населення, з якими можуть зустрічатися суб’єкти господарювання в своїй діяльності.

Крім того, був здійснений акцент на дотриманні правил торгівлі на ринку та зазначено, що перевірки з питань дотримання законодавства про працю ніхто не відміняв.