Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Управління соціального захисту населення

Подільської міської ради  інформує:

Розпочато прийом заяв на виплату частини  невикористаної суми субсидії, яка надавалася на опалення будинку (квартири) природним газом або електроенергією

 Постановою КМУ №300 від 26.04.2017 року«Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» затверджено рішення провести цьогоріч монетизацію частини зекономлених житлових субсидій.

Монетизації зекономлених субсидій передбачає грошову виплату енергоощадним родинам еквівалент вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення, або 100 кубів газу, також, якщо цей ресурс використовується для опалення.

 Субсидіантам, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно  з 3 липня до 1 вересня подати заяву до Приймальні  управління соціального захистунаселення, на підставіякої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

Прийом заяв на монетизацію субсидії буде здійснюватися лише за наявністю:

- заява;

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- банківський рахунок (договір з банком або витяг з банку про відкриття рахунку).

Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй квітанції по оплаті (платіжці) або шляхом звернення до Приймальні управління соціального захисту населення.

 Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог та пенсій, здійснюється субсидіантом самостійно. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.

Прийом  громадян  в Приймальні управління проводиться з понеділка по п»ятницю щоденно за адресою: м.Подільськ,  вул.Соборна  229,  1 поверх,  кабінет №3. Проводить попередній запис на прийом до спеціалістів Приймальні по телефону 2-35-01.

  Начальник управління                                     І.К. Коломейчук

03.07.2017 року