Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

09.07.2018 року о 10:00 годині в приміщенні Подільської міської ради відбулося десяте засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам м. Подільськ.

Були присутні представники виконавчих органів ради, Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я, управління соціального захисту населення, Подільського об’єднаного управління пенсійного фонду України Одеської області, Подільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, РВ ГУ ДМС України в Одеській області, Подільського відділу поліції ГУ НП в Одеській області .

На порядку денному розглядалися питання:

$11.    Щодо призначення внутрішньо переміщеним особам щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

$12.    Щодо контролю фактичного місця проживання внутрішньо переміщених осіб для поновлення виплати пенсії.

$13.    Щодо підтвердження статусу внутрішньо переміщених осіб за місцем їх фактичного проживання/перебування для призначення внутрішньо переміщеним особам допомоги по безробіттю.

$14.    Щодо здійснення контролю за проведенням пенсійних виплат внутрішньо переміщеним особам.

 

По першому питанню розглядалися заяви 3 (трьох) внутрішньо переміщених осіб, щодо призначення внутрішньо переміщеним особам щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Комісією було вирішено призначити соціальні виплати,у зв’язку із підтвердженням місця їх фактичного проживання/перебування усім внутрішньо переміщеним особам.

По другому питаннюрозглядали 1 (одну) внутрішньо переміщену особу, яка потребує контролю за фактичним місцем проживання, у зв’язку з поновленням виплати пенсії.

Комісією було вирішено Подільському об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України Одеської області взяти до уваги, що внутрішньо переміщена особа знята з обліку.

По третьому питанню розглядалася 1 (одна) внутрішньо переміщена особа щодо  підтвердження статусу внутрішньо переміщених осіб за місцем їх фактичного проживання/перебування для призначення допомоги по безробіттю.

Комісією було вирішено рекомендувати Подільському міськрайонному центру зайнятості призначити допомогу по безробіттю внутрішньо переміщеній особі, проживання (перебування) якої за задекларованим місцем проживання підтвердилося.

По четвертому питанню розглядали 17 (сімнадцять) внутрішньо переміщених осіб щодо здійснення контролю за проведенням пенсійних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Комісією було вирішено рекомендувати Подільському об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України Одеської області подовжити пенсійні виплати 15 (п’ятнадцяти) внутрішньо переміщеним особам, проживання/перебування яких за задекларованим місцем проживання підтвердилося, припинити пенсійні виплати 1 (одній) внутрішньо переміщеній особі, проживання/перебування якої не підтвердилося, взяти до уваги, що 1 (одна) внутрішньо переміщена особа знята з обліку. Також рішенням комісії управлінню соціального захисту населення Подільської міської ради було рекомендовано провести додаткову перевірку місцезнаходження 2 (двох) внутрішньо переміщених осіб.

Голова комісії з реорганізації управління                                                  О.Я. Соломатіна

вик. Вітвіцька С.М.

2-35-01