Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств міста

станом на 01 лютого 2019 року.

 

                                                        

   КВЕП "Подільськводоканал". Виконано 20 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту сантехнічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації: вул. Енергетиків, 4 а, вул. Армійська, 603, 619, вул. Черняховського, 6 та інш. Силами цеху водовідведення прочищена внутрішньо-домова та вулична каналізація за 21 заявками абонентів: вул. Мельниченка,128, вул. Армійська, 520, пр. Перемоги, 11 та інш. Силами цеху водопостачання виконані роботи по заміні зворотнього клапану 100 мм на свердловині № 1, с. Коси. Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста, очищення від снігу проходів.

   КВЕП «Подільськтеплокомуненерго». Котельні працюють у штатному режимі, теплоносій подається згідно температурного графіка, від абонентів за даний період надійшло усних заяв -16 та письмових - 7. З них:

- ремонт стояку - 1;

- ремонт опалювального приладу - 7;

- прорив у підвальному приміщенні - 4;

- холодні опалювальні прилади або нерівномірно прогріваються - 3;

-перекриті засувки перед тепловим лічильником - 2;

- виконати перерахунок за недоотриману теплову енергію - 6.

КО "Компанія "Горсвет". Виконання заявок від населення міста – 18 од. Проведено технічне обслуговування щитів обліку при ТП 310, РП-2, РП - 3. Проведено технічне обслуговування та заміна катріджів в світлофорних блоках на перехресті вулиць: Соборна - Сільськогосподарська, Соборна - Шкільна. Проведений обхід та огляд мереж вуличного освітлення світлофорних об'єктів.

  КО "Благоустрій". Виконуються роботи по обслуговуванню міського звалища - 154 години за тиждень. Виконується переміщення сміття на міському звалищі - 840 м3 за тиждень. Виконуються роботи по обслуговуванню та прибиранню центральні вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду - 168000м2 за тиждень., роботи по вивозу ТПВ від населення міста сміттєвозами всього 850 м3 за тиждень, роботи по завозу піску на перехрестя, підйоми, спуски центральних вулиць міста та в ящики під пісок - 18 м3. Виконані роботи по посипці тротуарів, вулиць, перехрестів та автобусних зупинок м. Подільськ - 16, м3. Виконані роботи по розчистці тротуарів від снігу по автобусним маршрутам міста.

Виконані роботи з чищення лотків водовідведення на перехресті вулиці Соборна- Тилігульська, Соборна та Некрасова, Л.Толстого та пр-т Перемоги, Соборна - Шкільна, провул. Південний, кут вулиці Зелена та провул. Бочковича. Виконані роботи з демонтажу каркаса для новорічної ялинки.

   ПП "Городок - КВП   Відбувся ремонти ливньовок у ж/б № 607 - 2 од., № 619 - 2 од., 554 - 4 од.,

№ 544 - 5 од., по вул. армійській. Проведено ремонти ливньовок у ж/б № 1 - 4 од., 3-2 од по вул. Л. Толстого. Проводиться розчистка снігу.   Електриком підприємства виконано 20 заявок від мешканців житлових будинків. Протягом тижня здійснювалось прибирання закріплених територій на площі 117832,8 м.

ПП "Курінь-2".. - Проведено ремонт кодовихзамків: вул. Говорова, 1 а, вул. Ломоносова, 25, 27, пр. Перемоги, 34. Проведено заміну коробки вхідних дверей на дах по вул. Мельниченка, 124 . Аварійних викликів електрика зафіксовано - 3. Замінено електролампочок - 12.Проведено остіклення віконних рам по вул. Гагаріна, 126.Замінено труби ливньовки по вул. Кузовкова, 4., прочищено ливньовки шляхом підігріву по вул. Соборній, 257.

Постійно проводиться реагування та відпрацювання заяв громадян в усному та в телефонному режимі;

- посипка доріжок прибудинкових територій.

- прибирання доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’здів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонді;

- проводиться вологе прибирання сходових клітин під'їздів будинків;

- вивозиться негабаритне сміття.

Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм міста УКГБ міської ради розглянуто 3 усних звернення мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм. Працівниками відділу видано 17 приписів на предмет боротьби зі снігом, у зв'язку з різким потеплінням. Відділ звертає увагу усіх мешканців міста, власників торговельних об'єктів усіх форм власності щодо проведення ними робіт з розчистці снігу на прилеглих територіях та попереджає про адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 340- до 1700 грн. Про факти порушень "Правил благоустрою міста" можна повідомити у робочий час за тел: 2-35-96. Також постійно проводиться особистий прийом громадян та надаються роз'яснення в письмових та усних формах . Даним відділом надалі ведеться роз'яснювальна робота відносно Правил благоустрою міста у зимовий період, а саме: не складування снігу на проїжджій частині, своєчасно проводити усі заходи по боротьбі зі снігом та вживання усіх протиожеледних заходів.

Начальник управління                                                                                  О.А.Плахотний