Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

станом на 2 липня 2021 року.

 

КВЕП «Подільськводоканал» Аварійно диспетчерською службою виконано 20 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації: вул.Кузовкова,4, пр-кт Перемоги,28, вул.Л.Толстого,7, вул.Бочковича,4 та ін.     Силами цеху водопостачання виконано 5 заявок:вул.Гетьманська,25,вул.Армійська,625,вул.Л.Толстого(біля буд.№3) та ін.

   Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за 18 заявками абонентів: вул.Шевченка,13,вул.Армійська,514,бульв.Бірзульський,60 та ін.

   Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

     Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго». На котельні №2 завершено ремонт та фарбування підживлювального баку, котлів та газоходів. На котельні №5 завершені роботи по ревізії шарових кранів, електродвигунів та насосів, виконано очистка котлів та димовивідних пристроїв. На котельній №9 завершені роботи по ревізії та очищенню газоходів та боровів, виконана ревізія та очистка фільтрів. На житловому масиві «Північний» виконані роботи по заміні ділянки теплової траси від ТК14 до ТК 36 Ду 273 загальної протяжністю 150 м. Завершені ремонтні роботи на ж/м «Черьомушки» по заміні існуючого трубопроводу від ТК 8 до ТК 54 Ду 219 загальної протяжністю 100 м .

 

  

   КО             «Компанія «Горсвет» Виконання заявок від населення міста – 9 од.

       В результаті обходу та огляду ліній вуличного освітлення проведено:

           - заміна ламп в парку Слава праці – 3 од.;

           - усунення обриву проводу по вул. Мельниченка, 55 – 28 м.

           - заміна пошкодженого проводу по вул. Східнослав’янська – 110 м., вул.   Кишинівська – 80 м.;

           - ремонт світлодіодних світильників по вул. М.Деповська ( транспортний міст) – 2   од., вул. Соборна кут вул. Армійська оп. № 5.

           - ремонт ілюмінацій та заміна гірлянд по вул. Соборна оп. № 24, оп. № 19, оп. № 3, оп. № 18, просп.. Перемоги оп. № 2.

         Усунуто коротке замикання в парку Слава праці та проведена заміна гірлянд – ілюмінацій на деревах – 4 од., і прожектора для підсвічування фонтану.

         Проведений демонтаж проводу при реконструкції лінії по вул. Армійська, 520.

         Проведено підчищення зелених насаджень вздовж мереж вуличного освітлення по просп.. Шевченка та вул. Успенська.

         Проведено огляд вуличних світильників, обхід та огляд мереж вуличного освітлення та світлофорних об’єктів.                        

       КО "Благоустрій Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, 8 Березня, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи зі скошування трави по вулиці Маріїнська, Тілігульська, Сковороди, Черняховського, провулок В.Лісовий та проспект Перемоги. Виконані роботи з нанесення жовтих ліній в карманах автобусних зупинок. Виконані роботи з фарбування пішохідних переходів по вулиці Залізничників, В.Деповська, Соборна. Виконані роботи зі змітання бруду вздовж бордюрів та проїзної частини по вулиці Соборна та проспект Перемоги.   Виконані роботи з чищення лотків водовідведення на перехресті вулиці Некрасова та Соборна, а також біля АЗС «Рута». Виконані роботи з устаткування елементів дитячого майданчика по вулиці Армійська біля ЗОШ №3. Були проведені газозварювальні роботи по закріпленню елементів дитячого майданчика по вулиці Армійська біля ЗОШ №3.

     У с. Липецьке продовжено роботи по вирубці порослі по вулиці Мойсеєнко. Здійснювалось систематичне скошування рослинності придорожньої зони по вулиці Центральна, в парках біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ та невідомому солдату. Проводилось щоденне прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика та біля автобусних зупинок.

   ПП «Городок – КВП» Проведено обробку підїздів дезінфікуючою рідиною у ж/б по вул. Армійській №№ 40/1, 40/3, 40/4, 40/5, 99, 200, 203, 298, 447, 456, 490, 514, 520, 523, 528, 544, 554, 578, 592, 603, 604, 606, 607, 619, 625, 627; вул. Л.Толстого № № 1,3,11; Пр. Перемоги №№ 28,30; Кузовкова № 2. Ремонт під’їздів у ж/б 528 по вул. Армійській . Ремонт під’їздів у ж/б 456 по вул.Армійській . Ремонт м’якої покрівлі 30м у ж/б 544 по вул.Армійській . Ремонт м’якої покрівлі 25м у ж/б 592 по вул.Армійській . Ремонт м’якої покрівлі 25м у ж/б 603 по вул.Армійській . Обрізка гілок дерев біля ж/б №№ 520, 298, 603, 514 по вул.Армійській . Ремонт зливів 6 од. та ремонт м’якої покрівлі 20м у ж/б 520 по вул. Армійській . Відбувається покіс трави.   Вивезено великогабаритні відходи в обсязі 30м³. Електриком підприємства виконано 3 заявки від мешканців житлових будинків. Протягом тижня здійснювалось прибирання закріплених територій загальною площею 117832,8м².

ПП «Курінь» Виконується ремонт та остіклення віконних рам ,заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт кодових замків та заміна на нові .Продовжується ремонт під їздів буд.Армійська 622;

та розпочато ремонт цоколя будинку по вул.Армійська 640.Продовжується частковий ремонт мякої покрівлі будинку по вул.Кузовкова 4 та ремонт під їздів будинку по вул. Ломоносова 19.Відремонтовано вентиляційні колодязі на даху будинку; замінено козирьок на вхідними під їздними дверми та вхідні металеві двері до під їзду та перила в будинках по вул. Соборна 257, Л.Толстого 5, прочистка вентканалів в будинку по вул. Л.Толстого 5.Продовжується ремонт під їздів в будинку по вул.Енергетиків 8;

Проводиться:

- висадка розсади квітів на квітниках прибудинкової території;

- установка нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах будинків;

- чистка вентиляційних каналів;

- Вивозиться негабаритне сміття;

- Екстрених викликів електрика–5;

- Продовжується покос трави по всій території житлового фонду;

- Постійно проводиться прибирання доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

     Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади розглянуто 15 звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 6. Працівниками відділу проводиться роз’яснювальна робота з мешканцями міста щодо дотримання належного санітарного стану на вулицях громади .

    Начальником відділу на місцевому телебаченні надано роз’яснювальне інтерв’ю щодо правильного поводження з ТПВ мешканцями громади та заборони складування сміття на прилеглих та прибудинкових територіях.

       Нагадуємо, що у період карантинних обмежень у випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел. 2- 35- 96.

 

    

 

 

         Директор департаменту                                                                                           О.І.Чернега

Вик. Євтодій С.О

тел. 21323