Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

УВАГА! Новий сайт Подільської міської територіальної громади розташований за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств станом на 12 лютого 2018 року

КО «Компанія «Горсвет» виконано 30 заявок від населення міста з заміни ламп зовнішнього освітлення, зокрема по вул. Луговій, Херсонській, Успенській, ін..  Відновлено мережу вуличного освітлення протяжністю 20 м. по вул. Успенській та встановлено 4 світлодіодних світильника по вул. Армійській, Л.Толстого та на перехрестях вул. Соборної і Довженка та Соборної і Армійської. Замінено лампи на світлофорних об’єктах у кількості 5 од. та 815 м. пошкодженого  електричного дроту по вул. Армійській, Осипенка, Скіфській, пров. Слобідському та Залізничників.

КО «Благоустрій» виконано роботи по прибиранню від снігу та криги 168000 м міських вулиць, зупинок пасажирського транспорту тощо. Проведено посипання  вулиць, перехресть, спусків, тротуарів та автобусних зупинок, на що було використано 18,5 т. піщано-солевої суміші. Прочищено лотки   водовідведення по вул. Зеленій, кут пров. Бочковича, перехресті вул. Соборної та  Некрасова. Від населення міста вивезено 840 м3 твердих побутових відходів.

ПП «Городок-КВП»  серед іншого, проведено заміну скла у вікнах в ж/б № 2 по вул. Кузовкова та у під’їзді ж\б № 544 по вул. Армійській. Відремонтовано вхідні двері у 1 під’їзді ж\б № 3 по вул. Л.Толстого та у 2 пі їзді ж\б  № 514 по вул. Армійській. Встановлено поштові скрині у 2 під’їзді ж\б № 1 по вул. Л.Толстого. Виконано 13 заявок електрика.

ПП «Курінь-2» Проведено  монтування та встановлення енергозберігаючих світодіодних ламп під’їздного освітлення в ж\б № 1 «а» по вул. Говорова та № 8 «а» по вул. Севастопольській. Відремонтовано 3 оглядових вікна в ж\б № 245 по вул. Соборній та № 111 «а» по вул. Мельниченка. Вивезено великогабаритні відходи від ж\б №№ 2 та 4 «а» по вул. Енергетиків, №№2,4 по вул. Черняховського  та №№ 76-80 по вул. Соборній. За заявками мешканців електриком замінено 35 лампочок в під’їздах житлових будинків та усунено пошкодження електрообладнання в ж/б № 8 по вул. Енергетиків, № 7 по пр.-ту Перемоги та № 8 по вул. Мельниченка.

Начальник УКГБ                                     О.А.Плахотний

Вик.Лютенко П.В.

Тел3-99-13